.
|
| Profesör ve Stajyer Alımları | |
| Lykaia Yönetim
| Konu: Profesör ve Stajyer Alımları Cuma Mayıs 22, 2015 9:53 pm | |
| karanlık sanatlara karşı savunma;; Profesör: Vaughn Beverwill Stajyerler: Binx Marvel, Jon Beverwill
iksir;; Profesör: Emma Pouma Stajyerler: Kay van Kools
biçim değiştirme;; Profesör: Odran Njord Stajyerler: Era Granville & Desmond Houston
tılsım;; Profesör: Stajyerler: Irene Asjuëd
sihir tarihi;; Profesör: Silvano G. Piovanelli Stajyerler:
muggle bilimleri;; Profesör: Stajyerler:
kehanet;; Profesör: Cordelia Thompson Stajyerler:
astronomi;; Profesör: Stajyerler:
bitkibilim;; Profesör: Stajyerler:
mitoloji;; Profesör: Stajyerler: Athena De Vielmond
sihirli yaratıkların bakımı;; Profesör: Stajyerler:
aritmansi;; Profesör: Stajyerler:
sanat;; Profesör: Venus da Silva
Stajyerler:
müzik;; Profesör: Stajyerler:
uçuş;; Profesör: Stajyerler: Rush Collins
& Profesör olabilmek için karakterinizin en az yirmi sekiz yaşında olması gerekir. Yirmi sekiz yaşından küçük tüm karakterler stajyer olarak atanacaktır. & On sekiz yaşın üstünde, herhangi bir büyücülük okulundan mezun olan herkes stajyer olabilir, stajyerin profesörden yaşlı olması bir sorun teşkil etmez. & Her dersin yalnızca iki stajyeri olacaktır.
- Kod:
-
[b]Karakter Adı:[/b] [b]Yaşı:[/b] [b]İstenilen Rütbe:[/b] [b]Ana Karakterleriniz:[/b] |
| | | Binx Marvel Stajyer
| Konu: Geri: Profesör ve Stajyer Alımları Paz Mayıs 24, 2015 9:23 pm | |
| Binx Marvel mid 20s KSKS Profesörünün Asistanı #1, çünkü Jon olsa olsa 2. olabilir. - ÖRNEK RP:
bir sordular;
“Sana kendini nasıl çizersin desem cevabın ne olurdu?” “Sonsuzluğun kendisi olsun istiyorum. Ben öyle istiyorsam da öyledir zaten.”
Toby başını iki yana sallayıp güldü. Elindeki eskiz defteri yanına koydu, ellerini geri kucağına çektiğinde hem tırnağının yanındaki etlerle oynuyordu hem de dudağını kemiriyordu. Telaşını izlemek Menolly için elbette sinir bozucuydu, kendisi hiç olmadığı kadar rahattı sonuçta. “Katlanılamaz birisin biliyorsun değil mi?” Cadının dudağı bir gülüşe kıvrıldı ve bakışlarını boşluğa sabitlerken duyulmayacak bir sesle onayladı, evet biliyordu. Tobias bu işlerde yeniydi, yani Menolly öyle tahmin ediyordu. Öyle olmasaydı sürekli yaptıklarının ahlaksal yönünü sorgulamazdı genç adam. “Bu soruların sonu benim için çıplak mankenlik yapar mısına falan gidiyorsa şimdiden söyleyeyim kuzen, aile içi münasebetsiz ilişkilere karşıyım ben.” Çoğu hemcinsinin aksine, ruhu duyarlı sanatçılar ona ulaşıp derinlerde sakladığı kadına ulaşabilecek kadar kudretli bulduğu kimseler değildi. Genç adam güldü ve kollarından destek alıp atladığı duvarda bıraktığı defteri hatırlayıp geri dönmeden önce Menolly’ye doğru birkaç adım atıp cadıyı süzdü.
“Kendini nasıl gördüğünü merak ediyorum sadece.” “Söyledim işte. Sonsuzum.” Ellerini cebinden çıkardı ve birbirine ovuşturdu.
iki sordular;
Marco’nun ölümünden birkaç ay sonra, Val’ın ufak bir renk eklediği yüzü yeni yeni kendine gelirken Good Witch’in kapısından uzun bir zaman sonra ilk kez içeri giriyordu Menolly Reed. “Kim olduğunu sanıyorsun gerçekten merak ediyorum…” Ruza Reed’in sıktığı dişleri arasından homurdandığı kelimeler kapıya yönelen kız kardeşini durdurdu. “Kimmişim gibi davranıyorum sence?”
“Olmadığın biri gibi, orası kesin.” “Doğru. Olmak istediğim kişi gibi davranıyorum.”
Tekrar tekrar sordular. Ne duymak istediler bilmiyorum ama hiç kimse istediğini alamadı, cadı en iyi bildiği rolü kendine güzelce oturtmuştu. Verdiği cevaplar asla birbiriyle sürtüşmedi. Repliklerini iyi ezberlemişti şüphesiz. Yaşama amacını soranlara Şu an hiçbir şey yapamıyordu belki ama gerçekten uzun bir zamanı olacaktı. Ufak işlerin kızı olmayı bıraktığı günün gelmesine daha ne kadar olduğunu önemli değildi.
Dolandırıcılığın iyi bir yanı varsa, tabii bu sadece bencesi, milyonlarca farklı tür insanı görüp hepsini izleyebiliyorsunuz. Gözcülük yeteneklerime güveniyorum ve şunu söyleyebilirim ki; insanlar yanılıyor, taptıkları ve ilahlaştırdıkları gücün eseri olduklarını düşündüklerinde ya da bir şeyi yapacak güce sahip olmadıklarını ifade ettikleri her sefer, sahiden yanılıyorlar... Örneğin bana sorarsanız yaratmak sadece Tanrı'nın kendisine özgü bir eylem değil ama illa öyle olduğunu kabul edeceksek, yeryüzünde sayamayacağımız kadar fazla yücenin bulunduğunu söylemek yanlış olmayacak. Her bir kişi, merkezi kabul edileceği bir daire küme seçildiği takdirde - o kümenin elemanlarını yaratıyor. Ortaokul zorbalarının yaptıkları kişiliklere imzasını atıyor, kavga gürültünün eksik olmadığı bir evin yan kapısından uzanan yardımcı bir el gelecek hayatlarda dağılabilecek kimselerin parçalarını birleştiriyor. Nefes alan her şey, eğer cam bir fanusun içinde yaşamıyorsa ve dünya ile etkileşim halindeyse, yaratıyor. Ama onlara tapan veya saygı gösteren yok, neden olsun? Herkesin yaptığını yapıyorlar. Onlar gibi basitleştirilememiş ve büyüklüklerini zorla kabul ettirmiş asıl sanatçıların eserleri daha sabit, her şeye azar azar dokunmaktansa tek bir tabloya tüm dikkatlerini veriyorlar. Eğer yeterince akıllılarsa, üzerinde çalışacakları tuval kendileri oluyor. Yeterince akıllılarsa, kendilerine sarsılmaz bir imaj yaratıyorlar. İmaj deyip geçmemek gerek – o her şeydir ve hiçlikten gelen bir kız çocuğunun kendini dünyanın hâkimi görmesini sağlayabilir, evine döndüğünde ve rahatsız yatağına uzandığında o kız çocuğu yine hiç kimsedir ama siz ona her baktığınızda gücün beden bulmuş hali olduğunu düşünürsünüz. Ya da en azından ona öyle hissettirirsiniz. Ya da en azından, o kendisi öyle hisseder. Adım Menolly Reed ve o küçük kız çocuğu benim. İsmimi tekrar tekrar içimden yineliyorsam, imajımın bir parçası olduğu içindir - ayrıca unutmanız ihtimaline katlanamıyorum.
|
| | | Vaughn Beverwill Profesör
| Konu: Geri: Profesör ve Stajyer Alımları Perş. Mayıs 28, 2015 9:58 pm | |
| Kral I. Vaughn Beverwill Otuz oldu tam bir seksi uffff Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörünüz Örnek RP: üstte |
| | | Irene Asjuëd Stajyer
| Konu: Geri: Profesör ve Stajyer Alımları C.tesi Mayıs 30, 2015 3:14 pm | |
| Karakter Adı: Irene Asjuëd Yaşı: 26 İstenilen Rütbe: Tılsım Stajyeri Ana Karakterleriniz: Lilith, Violet. |
| | | Era Granville Stajyer
| Konu: Geri: Profesör ve Stajyer Alımları Salı Haz. 02, 2015 8:35 pm | |
| era granville 23 biçim değiştirme stajyeri biliyorsunuz :3 |
| | | Jon Beverwill Stajyer
| Konu: Geri: Profesör ve Stajyer Alımları Salı Haz. 02, 2015 8:44 pm | |
| jon beverwill 23,5 ksks stajyeri biliyorsunuz :3 |
| | | Silvano G. Piovanelli Profesör
| Konu: Geri: Profesör ve Stajyer Alımları Çarş. Haz. 03, 2015 12:53 am | |
| Karakter Adı: Silvano G. Piovanelli Yaşı:61 İstenilen Rütbe: Sihir Tarihi Profesörü Örnek RP: - Spoiler:
“Tanrı bir kapıyı kapattığında, bir pencereyi açar.” Bu sözü kimse söylediyse muhtemelen aptal şansına sahip bir kişi olmalı diye düşündü Silvano, o günkü dokuzuncu dosyayı kontrol ederken. Sonra durup gözlüklerini çıkardı masanın üstüne koyduktan sonra bu sözün niye durduk yere aklına geldiğini düşünmeye başladı. Şuanda yaptığı işle tamamen ilişkisiz bir deyişti bu. Silvano, Göçmen ve Seyyahlar için Papalık Çobansal Genel Konseyi’nin son on yıllık çalışmalarını denetlemesi için görevlendirilmişti. Papalık Yönetim Konseyi sağ olsun. Silvano bıkkınlıkla iş geçirdikten sonra sakince gözlüğünü taktı ve dokuzuncu dosyasını okumaya devam etti. Vatikan gibi bir yerin göçmenler ve seyyahlar ile bu kadar çok işinin olduğuna kimse inanmazdı ama işte tam da burada daha kontrol etmesi gereken beş dosya daha vardı, şayet o naftalin kokulu bastı bacak kekeme kâtip daha fazlası getirmezse. Çekingen bir öksürük sesi ile birlikte yaşlı adam gözlerini on birinci dosyanın beşinci sayfasından, kapıdaki elinde dosyalar ile dikilen kâtibe çevirdi. “Ah, Pietro ben de tam geç kaldığını düşünmeye başlamıştım. Bakıyorum yine arşivde başarılı bir avdan muzaffer bir eda ile dönmüşsün.”Çelimsiz kâtip önce afallasa da Kardinal’in her zaman ki mizacına fazlasıyla vakıf olduğu için hemen toparladı ve derin bir nefes alarak kekelemeye başladı. “A-a-a-a-aman, e-e-e-e-efendim mü-mü-mü-mübalağa ediyorsunuz.” Silvano gözleri devirip istavroz çıkardıktan sonra, “Tanrıya şükürler olsun ki seninle İncil dersleri yapmıyoruz. Neyse Tanrı’ya olan minnettarlığım bir yana lütfen elindekileri uygun bir yere bırakır mısın?” Tam adam cevap verecekken Silvano elini kaldırarak adamı durdu ve konuşmaya devam etti. “Mümkün mertebe jest ve mimiklerin ile cevap ver Pietro. Bütün gün seni dinleyemem.” Bunun üzerine bastıbacak kâtip şiddetle kafasını salladı ve dosyaları bırakıp tekrar arşive döndü. Birkaç saat sonra, Silvano kurumaya başlamış gözlerini dinlendirmek için gözleri kapatıp kafasını geri atmış sessizce otururken, yine her zamanki gibi hafif bir öksürük sesi geldi kapıdan. Silvano gözünü açmadan cevap verdi. “Pietro, muhteşem avcı! Bu sefer çok çabuk döndün lütfen dosyaları bırak bana aldırma. Yaşlı gözlerim artık eskisi kadar dayanıklı değil.” Sessizlikle geçen yarım dakikadan sonra Silvano kızgınlıkla tekrar konuştu. “Tanrı aşkına adam sırf gözlerim kapalı jest ve mimiklerini göremem, insan azıcık idrak yeteneği beklemeye görsün hemen hayal kırıklığına uğratıyorsunuz!” Tekrar sessizlik… Silvano bu sefer şiddetle ayağa kalktı ve kapıya döndü tam azarlamak için ağzını açmıştı ki öyle kaldı… Kapıda Papa, arkasında muhtemelen sabahtan beri Pietro diye ettiği lafların papaya edildiğine şahit olan dehşet içindeki bir hizmetli vardı. Silvano önce ağzını kapattı sonra da hafifçe eğilerek selam verdi. Papa da karşılık olarak durduğu yerden kafasını salladı. Silvano yüzüğünü öpmek için Papa’ya doğru sağa sola yayılmış dosya ve kâğıt yığınları arasından kendine bir yol bulup yürürken bir yandan da konuşmaya başladı. “Kutsal Babamız, bu onuru neye borçluyum acaba?” Papa sakince yüzüğünü ileri uzatırken cevap verdi. “Sevgi Kardinal Pionavelli, bakıyorum da kendinizi çalışmaya kaptırmışsınız. O kadar kaptırmışsınız ki bendenizi Pietro ile karıştırdınız. Neyse meselemiz bu değil.” Silvano yüzüğü öptükten sonra yüzünce meraklı bir ifade ile adama baktı ve o malum soruyu yöneltti. “Şayet beni denetlemeye gelmediyseniz niçin teşrif ettiğinizi öğrenebilir miyim?”“Sana yeni bir görev vermek için tabii ki de.”“Maalesef Papalık Yönetim Konseyi bu incelemenin bitmesi için üç günün yeterli olacağını öngördüler. O yüzden şuanda bunun mümkün olacağından şüpheliyim.”“Ah onu dert etmeyin bu da aynı kuruldan geliyor.” Bu adamlar beni ne sanıyor büyücü değil de aziz mi?“Öyleyse siz niye bu haberi iletme zahmetine girdiniz?”“Zira Kardinaller Koleji’ndeki dokuz büyücün Kardinal’den biri Uluslararası Sihirsel İşbirliği Anlaşması çerçevesinde Birleşik Krallığa profesörlük yapmaya gidecekse bunu ona ben söylemeliyim bence.” Kahrolasıca moruklar beni de sürüyorlar. Gerçi bu günün geleceği belli idi.- Demek öyle hem de Kardinal della Rovere’nin görev yerinin Milano’dan Filipinler’e alınmasından hemen sonra böylelikle Kolej’de sekiz kardinal kaldılar. Mugglelar iyi iş çıkarıyorlar hakikaten.- Biliyorsun son üç papanın da büyücü olmasından tedirgin oldular.-Ellerinden gelse seni de bir yerlere kalıcı görevle yollayacaklar.-Farkındayım, hazırlanmaya başla görev süren yarın başlayacak.-Hâlbuki ben beş çayına kadar hazır olurdum. Silvano hışımla dönüp odasına doğru yürümeye başladı bu sözleri söyledikten sonra. Papa ise arkasından şöyle seslendi. “Bu arada oradaki inananlara da çobanlık et ve onları sakın bir de unutma. Tanrı bir kapıyı kaparsa, bir pencereyi açar.” Yine şu kahrolasıca söz. Tanrı asla bir yer açıp kapamaz, seni engellerin ortasına atar ve sen o engelleri artırmaması için dua edersin.
|
| | | Cordelia Thompson Profesör
| Konu: Geri: Profesör ve Stajyer Alımları Çarş. Haz. 03, 2015 6:11 pm | |
| cordelia thompson 49 :/ kehanet prof biliyorsunuz :3 |
| | | Rush Collins Stajyer
| Konu: Geri: Profesör ve Stajyer Alımları Çarş. Haz. 10, 2015 11:36 pm | |
| Karakter Adı: Rush Collins Yaşı: 22 İstenilen Rütbe: uçuş dersi stajyeri Ana Karakterleriniz: conrad roman cash juliş lariş |
| | | Desmond Houston Stajyer
| Konu: Geri: Profesör ve Stajyer Alımları Çarş. Haz. 10, 2015 11:47 pm | |
| Karakter Adı: Desmond Houston Yaşı: 23 İstenilen Rütbe: Biçim Değiştirme Stajyeri Ana Karakterleriniz: üstte |
| | | Kay Van Kools Stajyer
| Konu: Geri: Profesör ve Stajyer Alımları Cuma Haz. 12, 2015 8:15 pm | |
| Karakter Adı: Kay van Kools Yaşı: 20 İstenilen Rütbe: iksir stajyeri Ana Karakterleriniz: erik kaitlin carlo katrina |
| | | Lykaia Yönetim
| Konu: Geri: Profesör ve Stajyer Alımları Çarş. Haz. 17, 2015 6:33 pm | |
| |
| | | Venus da Silva Profesör
| Konu: Geri: Profesör ve Stajyer Alımları Perş. Haz. 18, 2015 2:32 pm | |
| Karakter Adı: venus da silva Yaşı: 29 İstenilen Rütbe: sanat profesörü Ana Karakterleriniz: eum |
| | | Etheria Yönetim
| Konu: Geri: Profesör ve Stajyer Alımları Perş. Tem. 02, 2015 11:30 am | |
| |
| | | | Profesör ve Stajyer Alımları | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|